Hopp til hovedinnholdet

Moren min kjefter, sier stygge ting og truer. Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jente på 15 år som er lei av den ekle verden. Jeg orker ikke dette mer. Mamma. Mamma er problemet mitt akkurat nå. 1. hun kjefter på meg seriøst HELE tiden, det går ikke en dag uten at jeg blir kjeftet på. 2. hun er sur 365 i året. Hver dag er hun gretten og i dårlig humør. 3. Hun sier stygge ord og ting til meg hele tiden. Sier jeg har fått stor mage, stygt hår, kaller meg dum, og sier jeg MÅ høre på det hun sier eller så skal hun ta fyrstikk på leppene mine og brenne de om jeg ikke gjør hva hun ber meg om å gjøre og hun mener jeg er respektløs, men det eneste jeg gjør er å stå opp for meg selv. 4. Jeg har tenkt noen få ganger på å bare avslutte alt fordi jeg ikke orker mamma mer. 5. Hun forventer gode karakterer av meg men behandler meg som et hjemløst dyr. 6. Jeg tør ikke å snakke med noen om det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre jeg tør ikke å åpne meg opp mot henne lengre og snakker aldri med henne om ting. Hun er bare snill mot meg når hun trenger noe av meg.

SVAR

Besvart 02.11.2020 23:39:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle