Hopp til hovedinnholdet

Hard core-musikk, diabetes og jenter.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, musikk er det viktigste i mitt liv, og den musikken jeg hører på er som regel hard core rockemusikk, men jeg er den eneste i klassen som hører på sånn musikk. I tillegg er jeg dårlig i alt. Også har jeg diabetes, er det derfor jeg ikke har sjanse på jentene og har svært få venner?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hva slags musikk du liker og at du har diabetes er absolutt ingen hindring for å bli kjent med jenter. Det kan tenkes noen jenter synes musikken du liker er litt for tøff og skummel, eller at de er usikre på hva det innebærer å ha diabetes. Da får du bare forklare det dersom de lurer, og forklare at du fungerer som alle andre - bortsett fra at du må få tilgang på insulin og tenke på hva du spiser. 

Vær deg selv og ikke prøv å være noen andre. Da slapper du best av og viser deg fra din beste side. Ta en kikk på artikkelen under for mange gode tips. Lykke til!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ytringsfrihet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ytringsfrihet