Hopp til hovedinnholdet

Tro på Gud. Hvorfor er det noen som ikke tror?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klarer ikke å fatte at det finnes mennesker som ikke tror på Gud.Hvordan kan de tro på at alt oppsto av ingenting.0+0+0=ingenting det kan aldri bli noe. hvis de tror på det,hvem satte i gang hele den prossessen da? Så den ingentingen bestemte seg for å utvikle seg for 13.7 milliarder år?Hvorfor ikke før/etter?Jeg tror på Gud.Gud er den jeg vender meg til når jeg ikke klarer meg gjennom ting, eller når jeg blir stresset over noe.Det er han som hjelper meg,og gir meg håp i dette livet.Livet er en stor prøve som varer i gjennomsnitt 80 år.De som klarer seg gjennom hele prøven havner i et sted der du ikke har sett maken til,et sted med fred og ikke noe vondt.Alle har et tak over seg og mat som de kan leve av.De andre som stryker på prøva havner i et sted,der de kommer til å angre på hvorfor de ikke trodde på Gud den allmektige.De kommer til å håpe å gå tilbake i deres liv i bare 1 sekund,for å si at de tror på Gud,men tiden er uteda.Dommedagen har starta og alle skal få sin fortjenelse

SVAR

Besvart 11.06.2017 12:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle