Hopp til hovedinnholdet

Jeg har strengere grenser enn vennene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som lever i et ganske stressende generasjon. Jeg har sliter veldig med mange ting. Jeg er en av de populære, men jeg får aldri lov til å dra på fester og slikt. Foreldrene mine ønsker at jeg skal gjøre det bra på skolen, og jeg prøver mitt beste, men jeg vet det ikke er bra nok for dem. I tillegg får jeg aldri lov til å dra ut alene med venner, for de er så overbeskyttende. Liksom jeg er født og oppvokst i dette landet og likevel stoler de ikke nok på meg. Jeg skjønner at de kan bli beskymret, men når jeg ikke ikke får lov til å dra på bursdagsfesten da er det no. I tillegg så tror de at ALLE på denne alderen drikker. Jeg fikk lov til å dra EN gang og det skjedde ingenting, men likevel så lar de meg ikke dra flere ganger. Det er veldig stressende, for vær helg ser jeg folk legge ut på Snapchat at de koser seg med venner ogsånne ting. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.02.2018 12:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle