Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor forventes, kreves og presses det for par/gruppearbeid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg syns det er dritt, jævlig og et helvete å gjøre ting foran og sammen med mennesker. Jeg opplever at det jeg sier og gjør bare setter meg i dårlig lys i form av kommentarer som folk slenger med og hvor folk ler av meg som jeg ikke bruker energi på men jeg irriterer meg over da jeg har sagt ifra til lærer om at jeg ikke klarer par og gruppearbeid så slipper jeg den ene gangen men ikke den andre gangen. Hvorfor faen meg skal det eksistere, forventes, kreves og presses for noe som par/gruppearbeid ? Føler som denne verden bare er for de som er sosiale og utadvendte. Hva med de som sliter med det sosiale, er usosiale/asosiale?. Finnes det ikke noen som helst tilrettelegging for dem?

SVAR

Besvart 18.05.2019 09:00:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle