Weedensenteret.no: Nettside om cannabis

Lurer du på om det er farlig å røyke hasj eller marihuana? Eller har du spørsmål om hvordan cannabis påvirker din helse?

Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.

I kampanjen til Helsedirektoratet kan du lese og se filmer om cannabis og de ulike produktene som lages av denne planten.

Hvis du lurer på noe om styrke, avhengighet, eller har spørsmål om lover og regler knyttet cannabis, kan du også finne det på Weedensenteret.no, eller på ung.no sin side om cannabis.

Det er Helsedirektoratet som har fått i oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet å sikre god informasjon om dette narkotiske stoffet. Derfor har de laget Weedensenteret.no.

Her på ung.no er det også mange gode artikler om cannabis, hasj og marihuana. Du kan også sende inn spørsmål i spørretjenesten på ung.no, og få svar fra fagfolk som vet mye om dette.

Det er viktig å huske på at hasj og marihuana er regulert som narkotika og er i dag forbudt å bruke, lage, kjøpe, selge eller oppbevare.

Fakta

Weedensenteret.no er en ny nettside med god informasjon om cannabis.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 18.10.2021

Offentleg og kvalitetssikra
Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.

Fakta

Weedensenteret.no er en ny nettside med god informasjon om cannabis.

Fikk du svar på det du lurte på?
Aktuelt

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

TRØTT GUTT (colourbox.com)

Hva skjer hvis du blir tatt med falsk legitimasjon?

Det kan være fristende å låne legitimasjon av andre for å komme inn på utesteder eller konserter, men hvis du blir tatt kan du få problemer.

Ungdom ved gjerde på festival (Foto: www.colourbox.com)

Gutt og utsatt for overgrep?

Gutter opplever også seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å snakke om det som er vanskelig.

Trist jente