Weedensenteret.no: Ny nettside om cannabis

Lurer du på om det er farlig å røyke hasj eller marihuana? Eller har du spørsmål om hvordan cannabis påvirker din helse?

Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Ny nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.

I den nye kampanjen til Helsedirektoratet kan du lese og se filmer om cannabis og de ulike produktene som lages av denne planten.

Hvis du lurer på noe om styrke, avhengighet, eller har spørsmål om lover og regler knyttet cannabis, kan du også finne det på Weedensenteret.no, eller her på ung.no/cannabis.

Det er Helsedirektoratet som har fått i oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet å sikre god informasjon om dette narkotiske stoffet. Derfor har de laget Weedensenteret.no.

Her på ung.no/cannabis er det også mange gode artikler om cannabis, hasj og marihuana. Du kan også sende inn spørsmål i spørretjenesten på ung.no, og få svar fra fagfolk som vet mye om dette.

Det er viktig å huske på at hasj og marihuana er regulert som narkotika og er i dag forbudt å bruke, lage, kjøpe, selge eller oppbevare.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 28.06.2021

Offentlig og kvalitetssikret
Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Ny nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.
Fikk du svar på det du lurte på?
Aktuelt

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

Kjærestepar sitter på kaia i Oslo (foto: Tine Poppe / bufdir.no)

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

Jente prater med en psykolog (colourbox.com)

HPV-virus og HPV-vaksine

HPV-virus er den desidert vanligste kjønnssykdommen i verden, antagelig fordi kondom ikke gir fullstendig beskyttelse. Det finnes en effektiv vaksine alle unge i dag får tilbud om. I denne artikkelen kan du finne svar på dine spørsmål om HPV.

Vaksine i armen (icolourbox.com)