Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med en venn om vanskelige ting

Gruer du deg til å fortelle om noe du har på hjertet? Her får du tips til hvordan du kan ta en vanskelig prat med en venn. Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet. Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

Les mer

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv. Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet. Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Dette må du gjennom for å få førerkort for bil

Alle som skal ta lappen på personbil må gjennom fire trinn. De skal hjelpe deg fram og gjøre deg klar for førerprøven.

Les mer

Dette må du gjennom for å få førerkort for bil

Alle som skal ta lappen på personbil må gjennom fire trinn. De skal hjelpe deg fram og gjøre deg klar for førerprøven.

Les mer

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten. Av Emilie, ungdomsjournalist

Les mer

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til. Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

Les mer

Sveip deg til venner

Sliter du med å finne venner? Da er kanskje en venne-app noe for deg.

Les mer

Har du spørsmål, men er under 13 år?

Ung.no er en tjeneste for de som er fra 13 til 20 år. Er du under 13 år er det heldigvis andre du kan snakke med og spørre om råd.

Les mer

Ønsker du å være med i den kule gjengen?

Føler du deg litt utenfor iblant? Er du ikke en del av den «kule» gjengen? Frykt ikke! Du er ikke alene. De fleste føler seg iblant litt utenfor. Skrevet av ungdomsjournalistene Lars Ingar og Dina.

Les mer

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

Les mer

Har du opplevd å ikke passe inn?

Du tenker kanskje at det er kjipt å ikke være interessert i de samme tingene som vennene dine? Men har du tenkt at det er viktig at noen gjør noe annet enn "resten"? Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer