Hopp til hovedinnholdet

Kan NAV forlenge min AAP?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har ME og kan derfor ikke jobbe og pga det for jeg AAp støtte fra Nav, men den er ute snart og jeg kan fortsatt ikke jobbe fordi jeg er ikke i form og går på skolen og lånelkassen sa at de ikke kan hjelpe meg. Hva må jeg gjøre for at jeg skal få denne støtten igjen? Hvor lenge kan man få det? Går det ann uansett å få det selvom jeg går til skolen (vgs). Jeg har det virkelig veldig dårlig jeg er sengeliggende merteparten av dagen går på skolen noen ganger ikke og kan selvfølgelig ikke jobbe når jeg har det sånt. Takk for hånd.

Besvart 21.06.2018 14:13
 

Svar
Hei og takk for at du skriver til oss

Dette må du ta med din oppfølger på ditt lokale NAV-kontor.  Bruk gjerne den digitale aktivitetsplanen.  Da kan du kommunisere direkte med din veileder elektronisk.

Ønsker det lykke til videre :-)

Hilsen NAV i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Kronisk utmattelsessyndrom - CFS/ME

Jente sover (colourbox.com)

Kronisk utmattelsessyndrom, CFS/ME, er en langvarig og alvorlig tilstand eller sykdom. Utmattelsen er til tider invalidiserende og det er også andre typiske tilleggssymptomer. Det mangler fortsatt kunnskap om årsaksforholdene ved CFS/ME og forskning pågår stadig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Funksjonsnedsettelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om funksjonsnedsettelser