Hopp til hovedinnholdet

Har lite utviklet penis, lurer på mulig behandling.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en funksjonshemming som gjør at penisen min IKKE vokser som den skal. Dermed er den egentlig som en barne-penis. Men jeg får ereksjon likevel, men likevel vanskelig å ha samleie. Finnes det medikamenter og/eller en operasjon som kan gjøre at penisen min akkurat som en voksen-penis? Hilsen gutt 20 år

Besvart 09.08.2018 00:13
 

Svar
Hei

Du forteller at pga en funksjonshemming, så vokser ikke penis som den skal. Du får ereksjon, men har vansker med samleie. 

Siden jeg ikke vet hvilken funksjonshemming du har (nøyaktig), er det vanskelig for meg å gi et nøyaktig svar. For OM og hvilken behandling som er mulig, er avhengig av hva årsaken til dette er. 

I noen tilfeller er det f eks hormonforstyrrelser som gjør at penis ikke vokser, og da man behandle med kunstige hormoner. Andre ganger er det fysiske misdannelser som gjør at penis ikke vokser som den skal. Da kan man av og til operere. 

Så det jeg vil råde deg til, er at du går til din fastlege med dette. Etter at legen har undersøkt deg, kan legen si mer om hvilken behandlig som er mulig. 

Alt godt og lykke til!

Vennlig hilsen legen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Funksjonsnedsettelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om funksjonsnedsettelser