Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig

Vil ikke de skal tro jeg er lesbisk

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg tror jeg er bifil eller lesbisk, men jeg har veldig lyst til å klippe håret mitt kort. Men jeg har ikke lyst til å klippe håret kort fordi jeg er lesbisk/bifil. De fleste vet ikke at jeg liker jenter, men hvis jeg klipper håret kort, blir det jo vanskelig å komme ut av skapet, fordi folk vil si at selvfølgelig er du lesbe, du har jo kort hår.

Besvart 12.10.2017 18:44
 

Svar
Hei

Jeg tenker at du klipper håret ditt hvis du har lyst til det :-) Det er mange som har kort hår, det er slett ikke unormalt. Men jeg skjønner at du er redd for hva folk tenker. Det er helt normalt. Men egentlig så tror jeg ikke at det er så farlig hva folk tenker, om de skulle tenke noe om at du klipper deg i det hele tatt!

Selv om du klipper deg, så tror jeg ikke at det skal gjøre det vanskelig å komme ut av skapet. Det vil skje når det skjer, og da tror jeg hårsveisen vil ha lite å si :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp!

 

Lykke til!

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om kjønn, seksualitet og identitet?

Jenter ringer (colourbox.com)

Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet?Ringer du Ungdomstelefonen på 400 00 777 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet.

Les mer

Homofil og trenger hjelp eller råd?

To lesbiske kysser (colourbox.com)

Her er en oversikt over organisasjoner og websider som kan gi informasjon og gi råd til deg som er eller lurer på om du er lesbisk, homofil eller bifil.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil / skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil / skeiv