Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om kompisen "koser med han" i søvne?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en kompis som er sammen med ei dame. Hver gang jeg ligger over så ender det med at "vi koser i søvne" på en måte. Vi holder rundt hverandre, og i går kveld gikk det enda lengre. Da holdt vi hender og spoonet, men jeg er litt usikker siden jeg vet ikke om han sover eller ikke. Jeg våkner jo fordi han plutselig legger hånden rundt meg og holder om meg. Men kan det hende at han ikke vet at han gjør det på en måte, at alt skjer i søvne? Er det mulig at han har følelser for meg eller er med på å utforske litt? Neste dag så er jo alt som normalt. Føler det er rart hvis det bare er jeg som vet at vi koser i søvne, han må jo våkne han og?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 19 år

Så fint du tar kontakt!

Jeg tenker at en person ville ha vært bevisstløs dersom han ikke hadde merket at han lå i skje med en annen person. Selv om han sover, så ville han ha merket forskjell på deg og kjæresten.

Siden det er umulig å vite hva han har tenkt og følt om dette, vil jeg anbefale deg å faktisk spørre han. 

Håper dette var svar på spørsmålet ditt. Hvis du ønsker flere inspill vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Ungdomstelefonen eller Chatten på Sex og samfunn. Legger ved noen artikler som du kan se på.

Ønsker deg masse lykke til :)

Hilsen helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil