Hopp til hovedinnholdet
Ung.no hjelper deg med å finne rett prevensjon.
Ung.no på Snapchat
Ung.no på Snapchat

En bekjent tvang meg til å runke han. 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

For litt siden var jeg med en "bekjent" hjem. Når vi kom dit, spilte vi litt, også sa han at jeg skulle runke han. Ufrivillig. Han tok hånda si opp på nakken min og klemte til. Det værste er at han er yngere enn meg. Både lavere og yngere. Jeg føler meg som en pedo nå, skjønner ikke hvorfor, siden det var han som tvang meg. Jeg har tenkt på det i snart 2 uker, og jeg føler med veldig tom. Følelsene mine er liksom borte. Jeg vet ikke om jeg er glad eller trist, egentlig Jeg klarer å tenke på andre ting, og det går, men tanken og det "vonde minne" sniker seg opp igjen som et snikende ullteppe inni hjernen min igjen. Og når jeg tror at jeg har glemt det, så begynner jeg automatisk å tenke på det igjen. Trenger hjelp, værsåsnill. Gutt 13

Besvart 20.04.2017 12:16
 

Svar
Hei

Tusen takk for din henvendelse til oss.

Så trist å lese at du har hatt en slik opplevelse fra en bekjent. Vi forstår veldig godt at dette kan være en skremmende opplevelse for deg. Du forteller at dette plager deg enda, selv om du trodde det ville forsvinne. Mange opplever at det hjelper å prate om det de har opplevd til en voksen de stoler på. Det er viktig å ikke sitte alene med sånne følelser og tanker. Kanskje kan du snakke med foreldrene dine, helsesøster/ lærer på skolen?

Dersom du ønsker å ringe noen for å få støtte og veiledning, kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111, nettadressen er: www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 80057000, nettadressen erwww.incest80057000.no På disse telefonene kan du selvsagt velge å være anonym om du ønsker det.

Vi håper med dette at du kan få god hjelp, og legger med noen linker til deg som kan være nyttig å lese.

Hilsen redaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg ble pressa til sex

Jente med hettegenser (colourbox.com)

Jeg ble med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille en annens behov, men jeg hadde ikke lyst, og det var press. Hva kan jeg gjøre?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett. Her kan du lese litt om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep