Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med kjæresten for første gang for en måned siden. Har hatt sex 7-8 ganger, men kjenner ingenting. Er det normalt?

 

Spørsmål
Hei. For litt over en måned siden hadde jeg og kjæresten min sex. det va min første gang, mens han er veldig erfaren fra før av. Jeg har hørt at man må ha sex noen ganger før man bgeynner og kjenne det og synes at det er godt. Og nå som vi har hatt det opp til 7-8 ganger, burde jeg vel ha kjent noe? men enda så kjenne jeg absolutt ingenting. er ikke godt på noen som helst måte, det er liksom bare. Er dette normalt eller er det noe galt med meg? går det ant at jeg kanskje aldri blir å føle noe? plis svar, er veldig frustrerende..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg kan trøste deg med at det ikke er uvanlig at jenter ikke får orgasme ved vaginalt samleie. Omlag 70 % av alle jenter strever med det og er avhengig av annen stimulering, i tillegg til penis i skjeden.
At du ikke føler noe under samleiet, er på en måte normalt.

Sex handler dessuten om mye mer enn å få orgasme, men for at du kan få orgasme, er det viktig at kjæresten stimulerer klitoris på en eller annen måte. Bruk god tid på forspillet og nyt å være naken sammen ved å ta og kysse hverandre.
God sex krever litt øvelse og jeg er sikker på at du også kommer til å synes det er godt.

Les gjerne mer her (kanskje flere nyttige tips!)
www.ung.no/sexogsamliv/2143_Sex_-_og_samleieskolen.html

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
vannmann
1
22.10.2008 12:35:58
viktig å være trygg på kjæresten din også! det går bra serru:) jeg er hvertfall kjempefornøyd nå:)
vannmann
2
22.10.2008 12:31:46
hei, jeg har også slitt med dette. det tok meg 1 år før samleie ble deilig. jeg gråt første gangen kjæresten min og jeg hadde hatt sex fordi jeg kjente ingenting. fra jeg var 15 forvant også kåtheten min, den har ikke kommet tilbake av seg selv men vi har funnet veien til deilig sex. langt forspill er viktig!! klitoris må ikke bli glemt! hvis han slikker deg kan det være utrolig deilig. vi må ha forspill kjæresten min ogjeg, for hvis vi ikke har det så føler jeg fortsatt ingenting. og det er vanlig blant jenter:) jenter kan være vanskelige å tilfredstille og det funker bare ikke å starte med å stikke tissen inn med en gang. hvis du sliter med lysten så kan du kjøpe rosenrot, et naturpreparat som er som viagra for begge kjønn. jeg prøvde dette og ble smellkåt for første gang på flere år! men man må ta pauser mellom hver boks for effekten avtar. men å stimulere klitoris mens han er inni deg funker veldig bra for meg. jeg får ikke stor nytelse ut av bare penetrering, selvom det er deilig, men det kan bli helt fantastisk hviss du stimulerer klitoris samtidig, da blir man mer følsom inni også. men det tok hvertfall meg litt tid før jeg klarte det også:)det er mye å lære, og det kan ta tid:) og det er

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om ekteskap?

Når trådte ekteskapsloven i kraft i Norge?