Hopp til hovedinnholdet

Har du noen forslag på hvordan jeg kan få skikkelig hard, rask og god sex?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei ;) Jeg er jente på 17 år og har hatt sex ett par ganger nå og det føltes godt. Nå vil jeg ha sex hele tiden med kjæresten min❤ Har du noen forslag på hvordan jeg kan få skikkelig hard, rask og god sex? Jeg vil bli knulla skikkelig hardt. Elsker når det gjør ekstra godt. Takk for hjelpen på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Hva og hvordan hver enkelt liker sexen, varierer så mye at det er umulig å komme med konkrete tips. Det beste tipset er at du må fortelle partneren din på en eller annen måte hvordan du vil ha det. 

Det kan du gjøre ved å spørre direkte - Kan vi forsøke det og det? Sånn og slik? Eller du kan prøve å ta initiativ selv til å gjøre det du ønsker. Evt fortelle underveis: når han gjør noe i den retningen du ønsker, så be han fortsette med det, eller "veiled" han til det du ønsker, for eksempel ved å si "ta meg hardere".

Og så må det jo også være hans ønske å gjøre det. Om det ikke "passer" han å ha sex på den måten du liker, må dere heller forsøke å finne på ting som gir begge nytelse.

Håper dette er til hjelp. Lykke til!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Spørsmål om onanering? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex