Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Hvordan føles det å bli sugd?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg lurer på hvordan det føles og bli sugd/ og ha sex. Jeg føler ingen nytelse av og runke sellom det kommer sæd. er dette normalt?

Besvart 09.06.2017 21:22
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til Ung.no.

Det vil være helt individuelt hvordan sex suging/munnsex vil kjennes og oppleves. Det finnes ingen fasitsvar, og det vil være umulig for meg å beskrive.

Sex handler mye om du har følelser og at du blir kåt på partneren du har sex med. Er du trygg og føler deg sikker og avslappet med partneren, og er dere klare og modne for sex. 

Hvis en snakker godt sammen kan en sammen fortelle og lære hverandre hva som er godt og hva som fungerer. Dette vil gi dere en positiv og god opplevelse, uten for stor prestasjonsangst og redsel for å feile. 

Prevensjon er en viktig del av å unngå redsel for graviditet og kjønnssykdommer, som igjen vil kunne gi dere begge en bedre opplevelse. Tankene kan fokuseres rundt å kjenne at det er godt, og hva alle disse gode og pirrende følelser gjør med deg.

Det er slettes ikke uvanlig å ikke kjenne så mye når en onanerer og har sædutløsning. Her er det viktig at du bruker fantasien din! Tenk og fokuser på noe eller noen du liker og blir opphisset av. Kanskje du kan lage deg ei historie og se for deg hva som skjer. På denne måten kan du sette deg selv i ei god stemning, som vil gjøre at du blir mer kåt og kjenner mer av gode og pirrende følelser. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Spørsmål om onanering? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex