Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å runke og suge sammen med kompiser?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

jeg er ikke gay men jeg liker og se på pornon når jeg er med venner og da pleier vi og runke og kanskje vi suger hverandre men om det er normalt for eg gjør det med mange forskjellige og eg e den som gjør det med de fleste for eg sier ja så eg tørr liksom ikke og si at eg har gjort det før men jeg synes det er deilig me er det normalt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til uing.no.

Du er i en alder der det ikke er uvanlig å prøve ut sin seksualitet på samme kjønn. Venninner og kompiser kan "øve seg" på hverandre eller onanerer samtidig - sammen - uten at det betyr at de er homofile eller lesbiske.

Det viktigste i en slik setting er at alle parter frivillig er med på det, og ikke føler seg presset til å delta på noe de egentlig ikke ønsker og vil. 

Håper dette er svar på det du lurte på.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex