Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg onanerer ofte, hvordan redusere det?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg onanerer veldig ofte, rundt 6-7 ganger om dagen. Når jeg er med kjæresten har vi sex og prøver nye stillinger for hver gang. Da har jeg og kjæresten har sex max 9 ganger i løpet av en dag, når vi er med hverandre og ikke hver for oss. Vi begge to nyter sexen, og det er jo bra. Men jeg føler jeg må begrense antallet. At jeg onanerer litt mindre antall ganger, og at antallet ganger vi har sex også senkes litt. Jeg har prøvd å ikke "fore" kåtheten min hele tiden, men det ender alltid opp med at jeg onanerer eller at vi har sex...hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 18!

Takk for spørsmål.

Når en er i puberteten, skjer det mye forskjellig med kroppen. En vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten. Puberteten er også den perioden av livet en kjenner seg absolutt mest kåt. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. 

Kjenner en seg ofte kåt, er det ikke rart eller unaturlig at det er deilig å onanere. Har en kjæreste, vil en gjerne ha sex i tillegg til å onanere.

Det kan kjennes intenst og mye ut at en så ofte er kåt, men det er en naturlig del av puberteten. Etterhvert som en blir eldre, vil den mest intense kåtheten bli mindre og kjennes mere håndterbar. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex