Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få til å runke sammen med kompisen min når jeg er på overnatting?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg deler rom sammen med søsteren min så jeg får ikke runket hjemme, det er heller ikke noe annet sted hjemme å runke. Så jeg lurer på å spørre vennen min (som er gutt og like gammel som meg) om vi skal runke sammen (når jeg er på overnatting hos han. (Ikke noe seksuelt eller homofili, bare to kompiser) Men jeg vet ikke hvordan jeg spør han uten at det blir litt rart eller kleint (det beste hadde vært hvis jeg hadde klart å fått han til å spørre meg på en eller annen måte)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Når en er midt i puberteten, kan en kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Det skal ingenting til for at penis blir stiv. Noen ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv, andre ganger forstår en mere hvorfor det skjer. 

En måte å takle kåtheten på, er å runke. I spørsmålet ditt, skriver du at det ikke er mulig å runke hjemme, siden du deler rom med søsteren din. Har dere lås på døra til badet hjemme, kan du runke der. Du kan også runke på toalettene på skolen din. 

Du lurer på hvordan du kan få runka når du er på overnattingsbesøk hos kompisen din. En måte å få det til på, kan være å fortelle at du aldri får runka hjemme på grunn av at du deler rom med søsteren din og at du lurer på hvordan han får gjort det. Kanskje han da foreslår at dere skal gjøre det sammen? Gjør han ikke det, kan du kanskje spørre om det er ok at dere gjør det sammen, siden du aldri får gjort det?

Det å runke er uansett noe vanlig og fint som de aller fleste gjør. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex