Hopp til hovedinnholdet

Er det uvanlig å få hodepine etter å ha runka?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei Ung! Er det vanlig å få vondt i hode etter man har runket? Jeg kjenner pulserende hodepinne i alt fra 10min til 2 timer. Hilsen gutt 14

Besvart 07.12.2017 18:43
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Det er ikke uvanlig at både jenter og gutter kan oppleve å få hodepine etter å ha onanert. Som regel er ikke dette noe farlig, men det kan være ok å snakke med en lege om det for å utelukke at det kan være noe en trenger behandling for. Du kan snakke med lege på helsestasjon for ungdom i kommunen din.

Den mest vanlige grunnen til at en får hodepine når en onanerer, eller rett etterpå, er at en spenner muskler i øvre rygg og nakken når en onanerer. Når orgasmen kommer, slipper musklene opp og en kan få hodepine. 

For å unngå at dette skjer, er det ok å teste ut flere måter å onanere på, slik at du ikke strammer musklene så hardt som kan gi hodepine. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onanering? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex