Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor vil gutter pule jenter som er jomfru?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og en venninne sitter å ser på skam, da en gutt plutselig bestemmer seg for å spamme oss med dickpics.. vi spurte hvorfor han sendte, og han spurte om vi ønsket at han var inni oss. vi begge er jomfru og han sa "aaah det er jo enda bedre" så vi spurte hvorfor han svarte "da er dere urørt og trang og det gir mer nytelse for da klemmer det rundt kuken" så vi lurer egentlig på hvorfor vil nesten alle gutter vil pule jenter som er jomfru? er det for deres nytelse eller for å liksom være "kongen på haugen" og ha pult flest jenter eller er de redd for å ha dårlig sjølfølelse at jenta ikke har noen andre gutter å sammenligne de med eller????? Hilsen to forvirrede 16 åringer :))

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 16!

Takk for spørsmål.

Både jenter og gutter tror fortsatt at jenter har noe inne i skjeden som kan avsløre om en er jomfru eller ikke. Myten om jomfruhinnen er sterk og gutter opplever det å skulle "ta jomfruhinnen" som noe ekstra spennende. Da er det ok å vite at jenter ikke har jomfruhinne og at det ikke er noe som skal sprekke den første gangen en har samleie. 

Alle jenter har en skjedekrans, les mere om den i vedlagte artikkel. 

I tillegg til at gutter ofte tror at det er en hinne som skal sprekkes, så er det heller ikke så uvanlig at en tror skjeden er spesielt trang de første gangene jenter har samleier. De tenker da at et samleie blir opplevd mye bedre enn om skjeden er videre. Dette er også en myte: skjeden til jenter blir ikke videre av å ha samleier og gutter kan heller ikke kjenne noen forskjell.

Alt det som guttene sier er derfor basert på myter og feil kunnskap. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex