Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte å tenke på det jeg gjorde på festen?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Var på en fest igår og er vanligvis ikke så veldig «vill» på fest, har ikke festet så lenge men igår klinte jeg med to stykker og angrer litt på det, de var veldig grei men føler det var galt og tror flere i klassen fikk vite det, hvordan kan jeg slutte å tenke på det?

Besvart 01.02.2018 20:00
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss.

Det er vanlig å gjøre ting som man angrer på, og særlig når det er alkohol med i bildet. Jeg tenker at det viktigste er at du tar lærdom av dette og nesten gang unngår å gjøre noe du vil angre på. 

Jeg tror hvis du tar tiden til hjelp og prøver å fokusere på andre ting så tror jeg at du vil tenke mindre og mindre på dette. 

Se gjerne ved vedlagte artikler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Fyllekjøring (colourbox.com)

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen sitter i kroppen og når kroppen har forbrent den. Helt konkret hvor mye prestasjonene dine påvirkes avhenger hva slags aktivitet det handler om, enten det gjelder idrett, sex, bilkjøring eller bruk av båt.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol