Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få hun til å runke meg?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg og kjæresten min har vært sammen i litt over 5 mnd. Kjæresten min har spurt meg flere ganger om jeg vil gjøre noe "drøyt". Jeg vil bli runket og jeg vil fingre hun, men jeg vet ikke hvordan. Så jeg har noen spørsmål. Hvordan skal jeg få hun til å runke meg? Er det vanlig å "kose" med klær på? Og hvordan skal jeg fingre hun?

Besvart 13.02.2018 16:25
 

Svar
Hei gutt 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Hvis dere skal utforske seksualitet sammen må dere snakke om hva dere vil gjøre. Det er viktig at dere begge vil, at dere er på samme alder og modningsnivå.
Det er noen ting man burde være klar over når det gjelder det å utforske seksualitet med en annen person.
Man må kjenne - og være trygg på kroppen sin. Onani er en måte å utforske og nyte sin egen kropp på. Det er vanlig at man onanerer. Det er sunt.
Det er viktig å tenke gjennom hva man vil og ikke vil gjøre. Man burde vite om sine egne grenser og føle seg trygg. Det er viktig å ikke la seg presse til noe man ikke vil. Man kan si nei når man ikke vil. Det er en selv som bestemmer over egen kropp.
Det er veldig viktig at den man skal utforske seksualitet sammen med har lyst og er klar for det. Det skal være positivt for begge. Hvis man ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det være en vond opplevelse.
I de fleste forhold starter man som regel med å holde hender, klemme og kysse. Etter hvert tar og føler man på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor. Når man kjenner seg klar for det kan man ta på hverandres kjønn. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid. Det er viktig å være tålmodig.
Ja, det er vanlig at man koser med klærne på. Det kan ta lang tid før man kler av seg for hverandre. 
For å finne ut hva hun liker, må du snakke med henne. Det er ikke sikkert at hun nyter fingre i skjeden. Det er det bare omlag 30 % som gjør. Den letteste måten å få orgasme på, er ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Vedlagt finner du informasjon som beskriver onani. 
Snakk med kjæresten din. Les dette og artiklene sammen og snakk om det dere leser. 
Du/dere kan også snakke med helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. 

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex