Hopp til hovedinnholdet

Hvor mange sexmåter finnes og hvordan fungere de?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hvilke typer sexmåter finnes det og hvordan fungerer/ utføres de forskjellige. Håper på svar

Besvart 13.02.2018 22:49
 

Svar
Hei jente 15!

Takk for spørsmål.

Det finnes uendelig mange måter en kan ha sex med seg selv eller noen andre.   Noen er kreative, utforskende og tester ut ulike måter å stimulere kroppen og kjønnet sitt for å finne ut hva som skal til for å få gode opplevelser. Andre kan synes det er vanskelig eller ubehagelig å ta på seg selv og kan også ha vansker med å tenke på seg selv som en seksuell person med lyst og behov på sex. Les vedlagte artikkel for tips.

Sex med en annen person kan være å kysse, kline, massere hverandre, fingre hverandre, gi hverandre munnsex eller ha samleier i skjede eller i rompa. En kan bruke sexleketøy, rollespill eller klær for å få det deilig. Jeg legger ved en artikkel for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex