Hopp til hovedinnholdet

På vei hjem fra skolen, kler jeg meg naken og onanerer, er det lov?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en egen snarvei gjennom skogen fra skolen å hjem. Den går fra bak skolen min til jeg kommer ut bak huset våres. Det er nok bare jeg som bruker den. Den er ca 2km lang. Når jeg akkurat har kommet inn i skogen kler jeg meg helt naken. Så går jeg nesten helt hjem og tilbake til der jeg la igjen klæra mine. På den turen onanerer jeg 8-9 ganger til jeg kommer. Er det lov?

Besvart 16.04.2018 20:07
 

Svar
Hei jente 15!

Takk for spørsmål.

Det er veldig mye forskjellig som kan gjøre en kåt og det du forteller om i spørsmålet er ikke en uvanlig måte en kan bruke for å bli kåt. Gjør en noe som tenner en veldig mye, er det helt normalt og vanlig at en får lyst til å onanere. Det er ikke noe rart eller uvanlig at en onanerer 8-9 ganger og kommer hver gang.

Men, å gå naken rundt i skogen, er ikke lov. Blir en opdaget, kan en faktisk bli straffet. I Norge er den kriminelle lavalderen 15 år og det betyr at om noen ser  deg i skogen, kan det bli vurdert som en ordensforstyrrelse. Vil en ikke kle på seg, kan en få bot. Er det ingen som har sett deg, eller ser deg, er det ok.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex