Hopp til hovedinnholdet

Sex uten å ønske det.

Jente 13 år
 

Spørsmål

21 juni 2017 flytta æ.så trivdes æ ganske fort, fikk venna og bytta venna. æ ende opp i en venne gruppe m folk helt til 19 år. Det var der æ passa inn. Æ fikk en kjæreste, og da var han 15. Han slo opp med meg den 30 oktober, for bestevennina mi, han har b-dag 10 November, og det skulle feires. alkohol skulle ikk bli drukket før etter Kl 23 da de minste dro hjem. men, dom drakk før d, og æ va litt lei mæ fordi d hadd gått bar 10 daga sia han slo opp. æ satt i en trapp å han kom og spurt Ka som va galt. æ prøvd og fortell det men d bråka så fært og da sa han at vi går på sovetrome t ()også fortalt æ bar at æ har fortsatt kjærlighetsorg osv osv.men så kyssa han meg (så va han utro mot bv min) og han kyssa mæ... så ble vi på en måte eninge og ha sex. Han dro av mæ buksa og æ angret m en gang. Æ grein og hylte, sa nei,stopp, æ vil ikk meir, vi er ferdige. Men han bar fortsatte.Æ e knust fortsatt.Æ har fått ny kj nå siden den kvelden, men det har ødlagt alt. Æ tørr ikk noe. Va ska æ gjør?

Besvart 05.06.2018 20:07
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Hvis noen tvinger deg til å ha sex kalles det seksuelt overgrep. Man skal gi smatykke til sex. Du gråt og sa at du ikke ville mer, men han fortsatte. 

Jeg vil anbefale deg å snakke med noen du stoler på om hva som skjedde og hvordan du har det. Det er ikke din feil. Det er lov å både kysse og ha lyst på sex, men når man sier i fra at man ikke vil mer skal den andre respektere det. 

Tenk igjennom hvem du kan snakke med. Kan du snakke med dine foreldre, sosiallærer eller helsesøster på skolen?

Mange som har opplevd seksuelle grensekrenkelser eller overgrep trenger man hjelp til å bearbeide det som skjedde. Du kan få bearbeide det som har skjedd slik at du ikke har det så vondt som du nå har det. 

Hvis det er vanskelig å fortelle hva som har skjedd kan du ta et skjermbilde av det du har skrevet og svaret jeg har gitt deg. Da vil samtalen være lettere fordi du har det som utgangspunkt. 

Ikke sitt med dette alene, men snakk med noen voksne om hva som har skjedd slik at får den hjelpen du fortjener.

Mens du venter på annen hjelp kan du ringe hjelpetelefonen på telefonnummer 116 123. Det er gratis, og åpent hele døgnet. Der kan du være anonym.

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex