Hopp til hovedinnholdet

14 år sex med over 20. Vondt når penis stikkes inn i vagina. 11 ok med sex?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Er 14 år og bruker å ha sex med andre i 13-15-års alderen. Men, det gjør vondt når jeg stikker min 21 cm lange penis inn i vagina, går det an å gjøre noe med det? Jeg bruker også å legge ut videoer der jeg runker på pornosider. Jeg har også avtalt sex med en 11 år gammel jente. Er dette greit egentlig? Jeg har sikkert hatt sex med over 20 personer.

Besvart 26.06.2018 14:16
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Du skriver ikke om det alltid har vært smertefullt å stikke penis inn i vagina. Har det vært det kan det ha sammenheng med at det ikke er fuktig nok når du fører penis inn.  Kontakt helsesøster på skolen eller helsestasjon for ungdom. Der kan du hente glidemiddel, se om det hjelper. 
Har du hatt ubeskyttet sex med flere som er seksuelt aktive kan smertene i penis ha sammenheng med en seksuelt overførbar sykdom. Du kan teste deg for dette på helsestasjon for ungdom der du bor. Tilbudet er gratis og alle som jobber der har taushetsplikt. 
Er du det minste usikker på om du vil ha sex med en på 11 år, da gjør du det som kjennes rett for deg. Det er lov å si nei. 
Juridisk vil det trolig ikke få konsekvenser, dere er begge under den seksuelle lavalder i Norge, 16 år. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex