Hopp til hovedinnholdet

Koser med en kompis. Er redd det blir klein på skolen.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Når jeg r på besøk hos en av kompisene mine pleier vi ofte å se på film. Vi pleier å ligge under dyna. Han tar på puppene mine (under Bhen) og gnir på fitta mi (over trusa), men jeg tar på kuken han sin (over boxeren) Jeg syntes det er godt men r litt redd for at d blir kleint på skolen for jeg liker han egentlig ikke og vi sitter sammen i hver time Hva skal jeg gjøre?

Besvart 14.09.2018 21:20
 

Svar
Hei

Det er naturlig å tenke at det kan være litt kleint å sitte sammen på skolen hvis ingen vet at dere er intime sammen hjemme.

Dere kan bli mer følelsesmessig knyttet til hverandre hvis dere fortsetter å være intime sammen. Eller kanskje den ene av dere vil mer enn den andre? Det kan bli vanskelig for dere begge å fortsette og være intime sammen hvis en av dere blir forelsket og vil noe mer. Det at dere sitter sammen på skolen kan også bli ekstra utfordrende om det skjer.

Så tenk igjennom hva som er lurt for din egen del. Det er helt greit at dere koser og utforsker kroppene til hverandre hvis dere begge to er enige og vil det. Kanskje dere blir kjærester etterhvert eller kanskje det å være kosevenner passer bra for dere begge. Du må tenke igjennom hva du vil. Det er bare du som kan vite når du har det bra og hva som passer for deg. Sett grenser for deg selv når du kjenner at du ikke vil. Det er helt greit at du ikke vil kose hver gang du treffer han.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex