Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å bruke tannbørste som dildo (uten glidemiddel) i rumpa?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg lurer på om det er farlig å bruke tannbørste som dildo (uten glidemiddel) i rumpa, men kunne jeg brukt vann som glidemiddel? Er det farlig å få vann inn i rumpa, om jeg så skulle bruke det som glidemiddel?

Besvart 10.11.2018 17:18
 

Svar
Hei gutt 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Du kan kanskje bruke skaftet til en tannbørste i endetarmen, men den må ikke ha noen riller eller skarpe kanter. Da kan den rive opp den tynne slimhinna inne i endetarmen. Hvis du har en tannbørste som er helt glatt uten skarpe kanter og riller, kan du holde i enden der børsten er, slik at den ikke glipper fra deg. Børsten kan ikke komme inn. Da kan den glippe fra deg og være vanskelig å få ut. Det er flere og flere som havner på legevakten med objekter inne i endetarmen som de ikke får ut. 
Du må bruke glidemiddel. Du kan ikke bruke vann. Vannet vil bli sugd opp og det blir tørt. Tarmens evne er å suge opp det som kommer der, og vann suges fort opp. Det er ingen naturlig fuktighet i endetarmen og derfor må man bruke glidemiddel for å beskytte den tynne slimhinna inne i endetarmen mot friksjonen fra det man stimulerer med. Se artikkelen om analsex.
Det er ikke farlig å få litt vann inn, men det har ingen funksjon og vil ikke gi noen form for nytelse. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt! 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex