Hopp til hovedinnholdet

Er jeg bifil, lesbisk eller hetero?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heii, jeg er en jente på 12 år! Og jeg liker gutter! Men når jeg var liten så hadde jg tørr «sex» med mange jenter, og jeg liker å ha sex med jenter derfor søker jeg alltid på xxxlesbian osv! Og da onanerer jg da jeg ser på det! Men er jeg lesbisk da siden jg liker å ha sex med jenter men liker gutter? For jeg har vært sammen med bare gutter men har hatt sex med jenter! Wææh hjelp vet ikke om jeg er bifil eller lesbisk eller hetero

Besvart 11.02.2019 17:46
 

Svar
Hei, 

Det er veldig bra at du tenker på dette allerede nå, og at du eksperimenterer med seksualiteten din. Dette vil også utvikle seg med tiden, og det er ingen hast med å finne ut av hva du er. Om du er hetero, bi eller homo er ikke viktig. 


Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Snapchat: yhelseutvalget

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex