Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få orgasme når jeg har sex med noen?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg har onanert i mange år. Jeg får rask ereksjon, og jeg kan på en måte styre selv når jeg kommer ved å onanere på en spesifikk måte. Dessverre er dette også problemet, fordi hvis jeg ikke onanerer på denne måten, klarer jeg ikke å komme. Det jeg gjør er at jeg spenner føttene nedover som om man skal stå på tærne for å bli høyere. Da spenner jeg leggmuskulaturen, ganske kraftig. Hvis jeg gjør det mens jeg onanerer så kommer jeg. Dette gjør jeg som regel sittende eller liggende. Hvis jeg ikke gjør dette klarer jeg ikke å komme. Jeg har klart noen få ganger å komme ved å spenne brystmuskulaturen og holde pusten, men det er veldig vanskelig og gir ikke like god orgasme. Det er mye større problemer nå, når jeg har kjæreste. Fordi jeg klarer ikke komme inni henne, fordi jeg må spenne leggene på den rare måten. Vi har ikke klart å finne en posisjon som gjør dette mulig. Hun må derfor komme først, også må jeg onanere etterpå. Dette er veldig frustrerende og det ødelegger selvtilliten min.

Besvart 14.03.2019 21:10
 

Svar
Hei gutt 20!

Problemet du beskriver i spørsmålet, er noe flere gutter en deg opplever. En har lært seg en måte å onanere på som er deilig og bra når en er alene, men som gjør det umulig å få orgasme sammen med en partner. Det en må gjøre for å få til orgasmer, er å finne ulike måter å stimulere seg selv på for å få orgasmer på mange ulike måter. 

Her kommer det noen tips du kan sjekke ut:

-Bruker du venstre hånd når du onanerer, bytt til høyre - eller omvendt. 

-Varier mellom å bruke hele hånda rundt penis og å bruke bare tommel- og pekefinger - eller omvendt.

-Test ut ulikt trykk, onaner både med et løst og et fast grep.

-Test ut å onanere med bruk av glidemiddel, slik at det blir vått og fuktig eller bruk en helt tørr hånd.

En gang du er alene og vet du ikke vil bli forstyrret, kan du kle deg naken og se på deg selv i et heldekkende speil. Se på hele deg helt til du liker det du ser. Noen kan like seg selv umiddelbart, andre må se på seg selv naken flere ganger før en kjenner at det er ok.

Test ut hvor og hvordan du liker å bli tatt på kroppen, noen liker myk og forsiktig berøring, andre kan like hardere klaps og klyp. Bruk også tid på å se på testiklene dine. Dra tilbake forhuden og se på penishodet, hele penis og huden bak mot og rundt endetarmsåpningen. For å få sett alt, er det ok å bruke et speil. Hele dette området er en sterk erogen sone der all berøring kjennes godt og deilig. Prøv ut ulike måter å onanere og stimulere deg selv på og legg merke til hva som gjør spesielt godt. 

Når en gjør denne øvelsen, er det ikke uvanlig at en får seksuelle fantasier. Nyoppdagede seksuelle fantasier og ny kunnskap om hvordan en liker å stimulere hele kroppen sin kan gjøre at du får bedre opplevelser når du har sex med partneren din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex