Hopp til hovedinnholdet

Hva er det som gjør vondt når kjæresten går langt inn?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg får vondt ved når kjæresten går langt inn når vi har sex, lurer på hva d e? Siden jeg er mer enn våt nokk, og tror ikke jeg er spesielt trang? Og det gjør ikke vondt når han går inn men bare når han går dypt. Og dere kan gjerne ligge ved artikler men vil HELST ha et skikkelig svar siden ellers blir jeg usikker. Har søkt litt på d før og hørt at d e noe som heter livmorstappen og d kan være den men jeg er usikker

Besvart 14.03.2019 21:41
 

Svar
Hei jente 15!

Du er mest sannsynlig inne på løsningen på problemet i spørsmålet ditt. Innerst i skjeden, kan en kjenne livmortappen. En kan kjenne det som en kul helt innerst. Dunker penis inni den når en har samleie, kan det oppleves som smertefullt eller ubehagelig. For å unngå dette, kan en variere i samleiestillinger og finne ut hvilken som passer for dere.

Men, det kan også være andre årsaker til smertene dine. Derfor kan det være ok å snakke med en lege og få en undersøkelse. Noen ganger kan rifter, skader eller ulike infeksjoner i skjeden skape smerter eller ubehag. Helsestasjon for ungdom er gratis og du trenger ikke å bestille time. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex