Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme meg på boksing i Oslo?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg vet ikke om det er det rette plassen om å spørre noe som det men hadde Ikke noe valg. Jeg er en gutt på 18-år som er extremt glad i boxing jeg har drevet med boxing i 3år, og fikk øke skillsen min extremt mye på bare 3år etter at kampsport-senteret vårt ble lagt ned så tenkte jeg å starte boxing i Oslo Frontline Academy. Men jeg har desverre ikke bil. Og trenger noen som kan kjøre meg jeg betaler for det. Er det Noen som gjør det for penger? Unntatt taxi og toget?

Besvart 11.10.2018 17:33
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Med mindre du ønsker å ta buss, tror jeg ikke det er noen type "kjøretjeneste" som fungerer på denne måten. En mulighet kan være å høre rundt med venner og bekjente om noen har en bil og ønsker å tjene litt penger på å kjøre deg frem og tilbake til Oslo. Eventuelt kan det være at du kan få låne en bil fra noen du kjenner og kjøre til Oslo selv:)

Forsøk også å sjekke ut buss og tog-tider. Kollektivtrafikk er et fint tilbud dersom det passer med timeplanen din.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du ung og kreativ, men blakk?

Jente med en god idé (www.colourbox.com)

Har du og vennene dine planer om å arrangere en konsert? Eller kanskje har dere alltid har drømt om å bygge en ny rampe for skateboard? Det er mange ordninger dere kan søke om å få støtte fra.

Les mer

Tips til Google-søk

Søk på nettet Google

Noe du trenger svar på? Trenger du stoff til en skoleoppgave? Slå det opp på nettet! Her får du noen tips for å gjøre et best mulig søk i Google!

Les mer

Satse på en idrett

Knyter fotballskoa (colourbox.com)

Hvis man skal satse på en idrett så må man være villig til å prioritere den, og det er viktig å være forberedt på at man ikke kan være med på alt som skjer ellers. Man må ha motivasjon og vilje til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett