Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan foreldre gi husarrest og innetid til en på 25 år?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. for ca 2 mnd siden var jeg sammen men en kjæreste på 25 år. Hvor hun bodde hjemme hos sine foreldre i kjellerleiligheten. Ca 1 år Før hun traff meg og før vi ble sammen. var hun utsatt for et voldtekt av sin eksskjereste. og hvor foreldre var veldig bekrymret for henne osv. likke etter vi ble sammen hadde hun innetider hvor hun var 24 år. og hvor hun måtte også spørre sine foreldre om tillatelse til å overnatte hos meg osv jeg skjønne foreldrenes bekymring og dette. Men etterhvert begynte dette å dra seg veldig lang og tilslutt gikk dette utover våres forhaold og jeg valgte da å gjøre det slutt pga at foreldrene henne ikke kunne la oss få leve i fred. Men det som nådde toppe av kransekaken i dette forholde var da hun fortalt meg om at hun fikk husarrest da hun var 23 år. 1.Har foreldre lov til å gi sin sønn eller datter husarrest når de er over 18 år og er myndig? selv om de bor hjemme eller hjemmenfra? 2.hva slags straff kan det medføre ovenfor norges lover? Med Vennlig hilsen mann 30 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer