Hopp til hovedinnholdet

For sent å bli profesjonell fotballspiller?

 

Spørsmål
Hei, jeg er en gutt på 18 (snart 19) og jeg gikk på fotball før, mistet interessen for å spille for noen år siden, men er blitt veldig hypp på å spille igjen etter lenge. Men som sagt så er jeg snart 19år og jeg lurte på om det er for sent for meg til å bli en profesjonelt fotball spiller? Har tenkt å gi alt jeg har for å bli bra på banen igjen!

Hilsen Gutt som er glad i å spille fotball^^
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Slike spørsmål er noe vanskelig å svare på, siden jeg vet så lite om deg som person. Dine egenskaper, ferdigheter og holdninger vil spille en rolle. Dette svaret blir derfor noe vagt.

Jeg vil råde deg å prøve dersom du virkelig har interesse og glede av det, noe jeg fikk inntrykk av i spørsmålet ditt. Det er ikke for sent slik jeg ser det, men du må ta hensyn til hvordan nivået er blant profesjonelle fotballspillere. Det kreves mye trening og disiplin, i tillegg til dine forutsetninger og talent for å komme opp på det nødvendige nivået. Sett deg delmål i tiden fremover, og tren bevisst for å nå målene. Et eksempel kan være at du om to år skal spille for et lag i andre divisjon. Etter to nye år har du et nytt delmål om å spille i første divisjon osv. Hovedmålet ditt er å bli profesjonell fotballspiller, og veien dit bør trolig deles opp i delmål. Du må være tålmodig og regne med at det vil gå litt tid før du når målet ditt:)

Håper dette har vært til noe hjelp selv om svaret blir litt svevende.

Lykke til!
Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold?

Hva bør temperaturen i et kjøleskap være?