Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan en 14-åring handle på nett med bankkort?

account_circle

SPØRSMÅL

hei må sende spørsmål på nytt fordi jeg glemte koden. Uansett jeg har lest 2 artikler her om hva aldersgrensen er for å handle på nett den ene sier at så lenger jeg har bankkort og et konto så går det helt fint, men den andre sier at jeg må være 18 år. Så hva er aldersgrensen vis jeg har et konto med og har bankkort og ønsker å kjøpe en cd fra platekompaniet? Mvh Jente på 14 år :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer