Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil utforske sex. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 og er litt keen på og utforske sex:D Siden "partneren" min sa at det er lov om man bruker kondom??.. Så jeg blir litt ekstra tent på tanken av og prøve ut sex..:) Men siden jeg har hørt at aldersgrensen er 16 så ble jeg litt usikker? Vet ikke helt hva jeg skal tro.. Det kan jo hende han bare vil ha sex nå og ikke senere.. :D Men det er flere på min alder vet jeg som har hatt sex.. Skal jeg bare gjøre det (siden jeg og han har lyst)???? Eller må jeg og han bare nøye oss med suging og fingring? :/

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer