Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor er det 16 års grense på classywalk og airwheel?

account_circle

SPØRSMÅL

dette er andre gang jeg prøver å få svar på et spørsmål: hvorfor er det 16 års grense på classywalk og airweel. det står på noen nett sider at det er de samme grennsenne på classywalk og airweel til 4000-10 000 som en segway til 55 000 kr. hva er meningen at det er 16 års grense på noe som går over 6 km`t. jeg kan jo sykle så fort jeg vill på grund av at jeg ikke har spidometer på sykelen. jeg har vert oppi 60 km`t. det er jo lov så lenge det er 60 sone der. hvorfor er det ikke aldersgrense på sykkel da. det syntes jeg verfall viss det er 16 på classywalk så burd det vere 22 års grense på sykkel

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer