Hopp til hovedinnholdet

Læreren min bestemmer over meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

jeg for ikke lov til å se på et tv program som heter skam bare på grunna den føkka opp lærern min unnskyld for språkbruket blir så sint da jeg tenker på det og jeg skulle egentlig få led sko men nå får jeg ikke led sko på grunna læreren Hva skal jeg gjøre ??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er litt usikker på hva du skal gjøre i denne situasjonen. Noen ganger i livet er det sånn at man ikke får lov til ting. Når voksne mennesker setter begrensninger for deg er det noen ganger kun for ditt eget beste. Det jeg skjønner er vanskelig for deg nå er at det er læreren din som stopper deg. Jeg tror det er viktig å prate med en foresatt om dette, for til syvende og sist er det de som har ansvar for deg.

Jeg tror det er viktig at du viser at du respekterer et nei for et nei, men samtidig syntes jeg du skal spørre hvorfor du ikke får lov. Du har full rett til å spørre, og du fortjener et svar. Hvis det finnes gode argumenter for hvorfor du ikke skal få lov syntes jeg du skal høre på det, men gi deg selv lov til å spørre. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser