Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det normalt å bruke g-streng når man er 14 år.

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en 14 år gammel jente. jeg lurte på om det er vanlig for en 14 åring å bruke g-streng? jeg ser noen av jentene i klasen bruker det mens noen av mine venner sier at det er skikkelig teit og ekkelt. men jeg syntes ikke det er teit og ekkelt. jeg vurderer å bruke det selv (bare fordi trusa syntes veldig på enkelte bukser og tightser) men er redd vennene mine skal dømme meg for å bruke det. jeg vet heller ikke hvordan jeg skal spørre mamma om å få prøve en. har dere noen tips?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer