Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Det er vel ikke galt å ha et forhold med ei som er 4 år yngre? Er det helt uaktuelt å ha sex når vi begge vil og er klare for det, men hun er under 16? Gutt 17 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg møtte ei fantastisk jente som jeg har fått utrolig sterke følelser for. Hun er bare 13, men veldig voksen for alderen. Det er vel ikke galt å ha et forhold med ei som er 4 år yngre? Man kan ikke straffes for det vel? Aldersforskjellen er stor akkurat nå, men det går seg til meg årene. Vi er beggen klare for å ta forholdet til det neste steget, men dette er vel imot den seksuelle lavalderen å ha samleie når hun er under 16. Er det helt uaktuelt å ha sex når vi begge vil og er klare for det, men hun er under 16? Vi har vært sammen i 9 måneder nå, og begynner å bli klare for å utrykke oss seksuelt for hverandre, Men er det sånn at vi MÅ vente til hun fyller 16? Setter stor pris på svar. Mvh Gutt 17

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer