Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er bekymret for at ei i klassen min

account_circle

SPØRSMÅL

Det er en jente i klassen min(15) som har hatt sex med en mann på 22 år. Nesten hele klassen vet om det, men jeg er litt bekymret. Hun er veldig moden for alderen, er smart og har veldig sterke meninger, men hun fester og drikker veldig mye, og liker eldre menn. Hun er veldig opptatt av sex, og har mye erfaring med det. Hun er opptatt av at sex er naturlig etc, men jeg tror det er første gangen hun har hatt sex med en som er så gammel. Jeg vet at de hadde både anal-, oral- og vanlig sex. Alt var 100% frivillig. Hun snakker veldig åpent om det og jeg vet mye om det selv om jeg ikke kjenner henne godt. Jeg vet ikke om noen av lærerne vet noe. Det er egentlig ikke overraskende at hun gjorde noe sånt, men det som bekymrer meg er hvordan han kan påvirke henne til å bli enda verre enn hun er nå. Når hun snappa med ham på skolen og sendte et bilde av en annen jente spurte han om de skulle ha trekant. Da innrømmet hun at han er veldig pervo. Skal jeg gjøre noe? Hun tok jo initiativet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer