Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er aldersgrensen på å røyke?

account_circle

SPØRSMÅL

En venninne av meg har en stebror som er 14-16 år og røyker. Det er jo ikke bra å røyke, og han får egentlig bare lov til å el røyke tror jeg det heter. Jeg har sett han røyke ett par ganger og jeg ringte til venninnen min å sa det. Hun sa at hun viste at han røykte, men jeg syntes det er ekkelt å tenke på. Jeg syntes han er ung til å røyke. Men jeg kan ikke akk bry meg og si noe. Hva er aldersgrensen på å røyke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer