Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg skaffe time og dra til legen uten at foreldrene mine får vite om det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har lyst til å dra til fastlegen min for å skaffe med p-piller for å slippe mensen og få noe mot underlivssopp. Jeg er under 16 men blir 16 i desember. Så jeg lurte på om jeg kan skaffe time og dra til legen min uten at foreldrene mine får vite om det. Vil bare helst ikke si det til foreldrene mine fordi jeg syns sånt er så ubehagelig og jeg føler meg voksen nok til å dra til legen uten mamma og pappa tilstede. Kan jeg eller må legen si ifra til mamma og pappa?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer