Hopp til hovedinnholdet

En gutt fortalte meg at han elsket meg når han var full. Kan jeg stole på dette?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg liker en gutt som bor på samme nabolag som meg, han liker meg også, men vi har hatt en ganske lang pause der ingenting skjedde. Vi har begynt å finne tilbake til hverandre igjen. Men idag så sto han utenfor vinduet mitt, og han var drita full. Han hadde drukket en halv flaske med sprit. Han klarte ikke å gå, så jeg slapp han inn og lot han legge seg i sengen min. Flere ganger så sa han at han elsker meg og at jeg er verdens peneste. Tror du at han mener det? Eller var han bare veldig full. Jeg ble glad for at han stoler nok på meg til å la meg passe på han i den situasjonen. Jeg sa ifra til moren min som er sykepleier og hun snakket med han, da sa han bare at han elsker meg. Mamma ringte moren hans og ambulansen, så han får hjelp. Men han har ganske mange problemer, så jeg prøver å hjelpe han. I tillegg til å si at han elsker meg så spurte han om vi skal bli sammen osv. Er den noen mulighet for at han mente det??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

Først vil jeg si at gutten du referer til er veldig heldig som har deg. Det at du tok han inn til deg når han var full og ba moren din om hjelp er veldig fint gjort av deg. Det viser at du er en omsorgsfull og ansvarsfull jente med gode holdninger. 

Du lurer på om du kan stole på at han elsker deg og at han har lyst til å være sammen med deg, fordi at han sa dette til deg når han var full. Det er dessverre helt umulig for meg å gi deg et svar på det. Det er kun han som kan svare deg på hvilke følelser han har for deg.

Jeg vil anbefale deg å snakke med han og bruke litt tid på å finne ut av det. 

Lykke til videre.

Med vennlig hilsen helsesøster, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Trøster venninne (colourbox.com)

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

Les mer

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Jente trener i skauen (colourbox.com)

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol