Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for venninnen min som drikker alkohol for å være kul

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

der jeg bor er det ganske vanlig å drikke alkohol fra du er 13 og oppover. Dette er bare for guttene, ingen jenter drikker nå bortsett fra meg og 2 andre. Vi drikker ikke mye og har aldri drukket oss fulle eller noe lignende. 1 av de andre to jentene gjør det og jeg er bekymret for henne. HUn drikker bare for å virke kul. Hun blir full og henger med dårlige folk. Hun har blitt truet av disse folkene flere ganger men hun mener at de er bestevenner. Hvirdan kan jeg hjelpe henne? HUn hater meg så det er egentlig ikke et alternatic å snakke med henne

SVAR

Besvart 23.03.2018 18:03:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle