Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at et overvåkningskamera var på når jeg klinte med 2?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Var på privat fest der jeg klinte med 2 personer og der en kysset meg, fant ut i senere tid at det er overvåkingskamera der. Vet ikke om dette var på eller ikke, men sitter igjen med en ekkel følelese og klarer ikke og slappe av. Føler også at privat livet mitt er krenket og er redde for at de som sitter med opptaket skal missbruke det eller vise foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 01.07.2019 20:59
 

Svar
Hei jente 19 år

Etter å ha lest det du skriver forstår jeg at du er bekymret for et overvåkningskamera stod på når du var på en privatfest og klinte med 2 ulike personer. 

Jeg vil anbefale deg å snakke med den/de som hadde festen og få avklart om overvåkningskameraet stod på eller ikke. Da kan du samtidig formidle at du synes det er ubehagelig om du eventuelt har blitt filmet og be de slette opptaket.

Uansett vil jeg tro at de ikke har noen interesse av å vise opptak fra festen til andre eller foreldrene dine. Om de skulle misbruke et eventuelt opptak er dette helt ulovlig og du kan politianmelde det.

Husk at du ikke har gjort noe galt selv om du har klint med to personer på en fest:) 

Lykke til videre.

Med vennlig hilsen helsesykepleier/ jordmor, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol