Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tyveri på jobb, hvem har ansvar? Kan jeg bli sagt opp ved å anmelde? 

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sykemeldt fra jobb pga graviditet, er lærling på et ridesenter og skjønt det sånn at de helst ikke vil ha meg der mer. Greia er at jeg hadde et skap med utstyr der, det var låst. De andre som jobber der hadde så klipt låsen og flytta tingene mine til et tørkerom som hvem som helst kan gå inn på. Jeg fikk ikke beskjed om noe av det før rundt en uke senere hvor de spurte om de kunne få tingene mine, noe som såklart var uaktuelt! Jeg dro dagen etter jeg fikk vite at det var flyttet å hentet det, ser da at det mangler ting til verdi av nesten 10.000kr tilsammen. Arbeidsgiver er avvisende og alle påstår de ga meg beskjed før de flytta tingene, noe de overhode ikke har gjort. Fra mitt synspunkt så er det da arbeidsgiver/de ansatte som klipte låsen og flytta tingene som er ansvarlig og står for tyveriet om ikke tingene blir funnet, siden de bare har flytta det uten å si noe som helst på forhånd. Stemmer det? Og kan arbeidsgiver si meg opp om jeg anmelder dem?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer