Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Så spørsmålet mitt er da om dere vet om noen jobber hvor en seksten-årig kan jobbe, og helst en jobb hvor man kan hjelpe mennesker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 16 år som synes det er på tide at jeg skaffer meg en jobb. I fordi jeg tror jeg må fordi jeg er seksten, men blandt annet fordi jeg vil ha noe annet å drive med utenfor skolen. Uansett, jeg sliter litt med å finne en jobb. Jeg vil helst ikke jobbe i en butikk eller slå gresset i parken, og da vet jeg ikke hvor mange jobber det er igjen for en seksten år gammel jente. Jeg vil gjerne jobbe i en jobb hvor jeg kan hjelpe mennesker på en eller annen måte. jeg var inne å så på =Oslo og tenkte at kanskje det var noe jeg kunne bidra med der, men det var 23 års aldersgrense. Så spørsmålet mitt er da om dere vet om noen jobber hvor en seksten-årig kan jobbe, og helst en jobb hvor man kan hjelpe mennesker? Tusen takk for svar!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer