Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Starte bedrift. Hva er kriteriene for å få støtte fra Nav?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ferdig med studiene nå, og har hatt et eget firma som enkeltmannsforetak ved siden av studiene. Dette går bra, og jeg ønsker å fortsette å jobbe med det videre. Det ble derimot etablert for to år siden, men pga studiene har jeg ikke hatt mulighet til å utvikle det skikkelig. Jeg har ikke tjent nok til å få dagpenger, siden inntekten min hovedsaklig har vært fra dette enkeltmannsforetaket. Hva er egentlig kriteriene for å få støtte fra NAV til etablering av enkeltmannsforetak? Jeg vet jeg kan klare å leve av dette hvis jeg bare får tre-firem åneder på meg, men jeg klarer det ikke slik det er i dag. Hva skal jeg egentlig leve av nå som studiene er ferdig, og jeg ikke har jobb med opptjent arbeidsledighetstrygd? Jeg har en del tusen oppspart, men dette er jo hvoedsaklig penger til å betale skatt når selvangivelsen kommer. Det er dermed ikke mine penger, sånn egentlig. Vil dette hindre meg i å få sosialstøtte? Vet det ble mange spørsmål her nå, men tusen takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer