Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gi innspill til nytt Barneombud

Jente 15 år
 

Spørsmål

Heei ; ) Jeg leste dette om å være med å finne nytt barneombud. Dette tok virkelig min intresse og jeg føler for å være med. Jeg har ikke lest / hørt spesiellt mye om dette før og lurer på om det er dumt? Jeg er en jente som virkelig bryr meg om hvordan barn og unge har det i Norge, det tror jeg vennene mine kan bekrefte. Det er også det at jeg så at de skulle betale reise og opphold for meg og da kanskje en voksen, vil det da si alt, som fly og hotel , tur retur hotel OSV?:) det er også det at jeg "tørr" ikke å dra alene, liksom jeg vil ha med meg noen av veninnene mine som jeg kan være sammen med liksom. Er det da mulig at vi får dra sammen og ligge på samme hotell osv? Jeg er kanskje litt sjenert til å dra alene og det er da dumt siden jeg virkelig vil Takker for svar, j15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så flott at du er engasjert og ønsker å være mer aktiv i valg av nytt Barneombud!

Jeg anbefaler deg å sende en mail eller ringe til Lene Haus, aså får du svar på alt du lurer på og sikkert litt tips i tillegg :) lene@lnu.no eller telefon 98663803.

Litt info fra artikkelen:
Hvem: Unge mennesker fra 12 til 17 år fra hele landet
Når: 6. - 8. januar og 24. - 26. februar 2012
Hvor: Oslo


Departementet vil dekke reise og opphold for deg og en voksen. Er du elev i videregående skole har du mulighet til å få fri for å delta på samlingene. Alle som deltar vil også få brev og dokumentasjon på at de har vært med og gjort en viktig jobb for departementet og alle barn og unge i Norge. Påmeldingsskjema vil bli lagt ut på denne nettsiden når påmeldingsfristen nærmer seg.

Frist for påmelding: 2. desember 2011

Lykke til!

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Barnekonvensjonen

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om